Horváth Krisztiánt, a Győri Balett magántáncosát kezeltük fejsérülése után

Horváth Krisztiánt, a Győri Balett magántáncosát kezeltük fejsérülése után

Horváth Krisztiánt, a Győri Balett magántáncosát február közepén ismeretlenek támadták meg az utcán. Napokig kórházban kezelték komoly fejsérüléssel és még hosszú hetekig folyamatos fejfájással és hányingerrel küzdött. A sérülések következtében egyensúlyérzékével is problémák voltak, szédüléssel küzdött.
Krisztián facebook bejegyzése gyógyulása után:
“2013. február 14. 00h 30min, magamévá tettem a Valentin-napi kedvességemet: koponyatörés, agyzúzódás, orrtörés és 9 öltés, a nagyja. Némi zavarodás után a kórházban, a rendőrségen, otthon, aztán újra a kórházi ágyban találtak, a bátyám állítólag nem ismert rám. (…) Ezúton is szeretném megköszönni bájos logopédusomnak, Mónika Kotra-nak a munkáját, aki segített az agyzúzódás miatti beszédzavart helyreállítania, legalábbis szerintem helyreállt.
Szóval, azért írom ezeket a sorokat, mert lezárom ezt a periódust, ezt a két hónapot. Nem szeretném sajnáltatni magam, egyszerűen visszaemlékeznék a történtekre. (…)
Tehát köszönöm. Köszönöm az elképesztő családomnak, akikből szintén addig ismeretlen dolgokat hozott ki az új szituáció,- hozzáteszem édesanyámat a bátyám nem merte behozni egy hétig a kórházba hozzám, gondolhatod, hogy néztem ki. (… ) Köszönöm az idegsebészemnek, Czeiner Antal dr.-nak, akinek üzenem, hogy habár mozgáshiányom nem lesz jövő héttől, ráveszem magam a futásra. (…)
Mert hála, hogy remek emberekkel találkoztam, mint például Nikolett Szolnoki doktor nő, Imre Péchy, a Hiperbar Centrumból, akik önzetlenül rögtön reagáltak és felajánlották a zseniális “merülést”. Mert tapasztalhattam a sok-sok ember jóravaló közeledését és segítő szándékát, de legfőképp, hogy ráeszmélhettem a rengeteg sérült embert látva, hogy mennyire egészséges vagyok.

Nem engedhettem meg magamnak negatív gondolatot. Ez bejött. De ha néha nem úgy látszott, hogy ezt nem is tettem – fel kellett dolgozni, hogy ha nem bántok senkit, akkor is az életemre törhetnek. Fiam, jól jegyezd meg: Amit adnak, azt el kell fogadni. Nos én elfogadtam. (…)

Egyszerűnek tűnik, de sok munka van benne. (…)

2013 április

Szakértelem

Közzétéve

2016-01-07