TISZTELT korábbi és leendő ügyfelünk!

A HIPERBÁR CENTRUM Átmenetileg nem fogad betegeket!

A változásokról, folyamatos tájékoztatást ismerhet meg weboldalunkon keresztül!

Köszönjük megértését! 

—————————–

Tisztelt Búvár Biztosított, balesetet szenvedett, kezelésre váró! 

A Hiperbár Centrum 14. éves életútja,  magánszemélyek és egy Egyesült Királyságban működő gazdasági társaságnak köszönhetően jutott el  Önhöz, sporttársaihoz, vagy oxigénterápiával gyógyulni vágyókhoz!  Sajnos ha Ön, most szeretne kezelést, életmentő megoldást igénybe venni, akkor ezt nem teheti meg: több oka is van,  ezért megosztjuk Önnel, hogy megérthesse mi a magyar valóság!

A Hiperbár Centrum a  Búvár Biztosított szemével: 

Ön, a saját orvosi érdekeit és életének védelmét, az Ön által megkötött Búvár Biztosításon keresztül egy olyan Biztosító Társaságra bízta aki nem partnere a Hiperbár Centrumnak!  Az elmúlt 13 évben a megoldás a Hiperbár Centrum volt Magyarországon és a Biztosító Társaságok is ezt közölték ügyfeleikkel, talán Önnel is!

A tény, hogy egy Biztosító Társaság kért tételes szolgáltatási árat  ( A Colonnade | Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe Dr.Horváth Péter előzetes ártájékozódást végzet de Ő az egyetlen) aki ezt megtette! Amíg Ön a biztosítását aláírta és bízik a Biztosító társaság védelmében: a Biztosító társaságok EGYIKE SEM: kötött ellátási megállapodást a HIPERBÁR CENTRUM-mal! Nem ismerik a Hiperbár Centrum árait, nem érdeklődtek felőle sem! Remélhetőleg ez nem befolyásolja a fizetőképességüket: ha ez ebben a formában

Amikor a Biztosító társaságot kérdezi a Hiperbár szolgáltatásról akkor Ön  aki biztosított azt a választ kapja, hogy van Hiperbár Partnere a biztosítójának: van un. Keszon Kamrás partnere! Próbálja ki és verje ki belőlük ezt a céget!

Ez volt eddig a Hiperbár Centrum!

Számos biztosítót kerestünk meg, kérdéseinkre a válasz az volt, hogy a “Hiperbár Centrum” a a partnerük! Amikor azonban megmondtuk, hogy a Hiperbár Centrumból telefonálunk és Mi nem is ismerjük őket, egyszerűen ránk vágták a telefont!

A Hiperbár Centrum működése átszervezés alá került 2018. SZEPTEMBER 17-ÉN reggeltől és ez a kezelések ideiglenes leállítását is jelenti! Sem életet menteni,sem életmentést követő ellátást biztosítani nem tudunk!

A Mi 13 évünk a Biztosítója tevékeny magatartásának a része: 10 évvel ezelőtt, miután létrejött a Hiperbár Centum márkanév,  megjelentek az első magyarországi búvárbiztosítások és a hivatkozás a Hiperbár Centrum névre.

A Hiperbár Centrum hátterével a biztosítók, vidáman  beszedték a búvár biztosítás díját, a Hiperbár Centrum nevét  felhasználva úgy, hogy eközben  egyetlen forint díj, ellenérték megfizetése nélkül a névhasználatra jogosulatlanul, elhitették Önnel, hogy a biztonsága valós magyar ellátó bázisra épül!

A Hiperbár Centrum jelenleg: egyetlen Búvár Biztosított ill. egyéb beteg ellátását sem/ tudja elvégezni! 

Ön pedig joggal kérdezi: a biztosító társaság akivel szerződött kivel dolgozik Magyarországon?
Kérjük tegye meg ha kétsége van, bátran kérdezze meg telefonon vagy írásban a Biztosítóját, ki fogja Önt ellátni baleset esetén.
Amennyiben a válasz a Hiperbár Centrum, ne legyen rest és ossza meg velünk is, hogy másoknak megoszthassuk ezt!
Mint magyar emberek, megérdemeljük a korrektséget a Biztosító társaságoktól is!

Kérjük ossza meg velünk tapasztalatát az alábbi címen: info@hiperbarcentrum.hu

A kérdést magán emberként mi is megtettük közérdekű bejelentés formájában az MNB ügyfél-szolgálatánál, mely fejleményeiről, a Búvár Biztosítások tárgyában, külön is beszámolunk oldalunkon!

Addig is, az Oxigén legyen Önnel!

Budapest.2018. szeptember 18.

Hiperbár Centrum 

————————————————————————-

HIPERBAR CENTRUM

Hiperbár Centrum – Baromedicál Zrt.

Cím: 1121 Budapest, Szanatórium u. 19. (OORI Kórház területén)

Mobil: +36 30 269 9436

S.O.S KÉSZENLÉT SEGÉLYVONAL

– +36 30 2 OXYGEN  / +36 30 269 9436/

HBO CENTER EMERGENCY  – HIPERBARCENTRUM

S.O.S EMERGENCY  +3630 2 OXYGEN

Email: oxigenterapia@hiperbarcentrum.hu

Waze útvonal terv – csak egy gombnyomás és adott a térkép, nyomjon rá bátran.

Térkép és útvonal tervezése Google Maps segítségével.

Kattintson a kép sarkán lévő jelölőre és megtervezheti az útvonalat a Hiperbár Centrumba.

Share This