A Hiperbár Centrum Budapest már több mint 10 éve a betegek szolgálatában! 

 

Cégünkről

 

A Baromedical Zrt 100%-os magyar tulajdonú vállalkozás mely a Hiperbár Centrum – Budapestet működteti. A cég 2005. márciusában alakult, majd megkezdődött az építkezés, a szakértői csapat verbuválása, képzése. Szeptemberben ülhettek be a betegek a keszonkamrába az első hiperbár oxigénterápiás kezelésre.

Az első telephely az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben volt. Az OPNI bezárását követően azonban költöznünk kellett.

2009. márciusban új, szebb, nagyobb helyen nyitottunk újra. Pácienseinket az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) területén, a VII-es pavilonban fogadjuk.

Mivel Magyarországon egyedüli szolgáltatóként nyújtunk orvosi hiperbár oxigénterápiás kezelést, így annak hazai szabályozásában is úttörő szerep jutott ránk.

2009-ben, és 2010-ben elnyert európai pályázatok támogatásával is cégünk fejlesztését segítettük elő.

 

A hiperbár/keszon kamra

hiperbár oxigénterápiás kamra kívülrőlKeszonkamránk, vagy más néven magasnyomású, hiperbár kamránk a németországi HAUX cég gyárában készült. Jelenleg a német Haux gyár az európai piac vezető kamragyártója. A magyarországi kamrában a kezelések során elérhető maximális nyomás plusz 5 bar. A kamra összes súlya 18,5 tonna. A kamrában egyszerre 12 személy fér el ülő helyzetben az egészsé

Share This